Translate

пʼятницю, 12 липня 2013 р.

МОДУЛЬ 10.

Ось і підходить до кінця наш тренінг.Щиро дякую нашому тренеру за терпіння до нас та вміння донести важливу інформацію до учасників проекту. Зовсім іншими очима я побачила комп'ютер,відчула його необмежені ресурси та ресурси людських можливостей. Проект дав мені дуже багато. Я вдосконалила вміння роботи на ПК, навчилася створювати блог, методично "підкувала"себе. На мою думку програма Intel "Навчання для майбутнього" має великі можливості для впровадження у школах та інших навчальних закладах. Вона дає можливість наблизитись до дітей, адже їхнє життя зараз неможливе без комп'ютера. Особливо корисна для використання у роботі з дітьми з обмеженими можливостями, які не мають змоги відвідувати школу.Проектна діяльність дозволяє краще мотивувати учнів, використовувати різні методи роботи з ними. Останній допис! УРА!
ГАРНОГО ВСІМ НАСТРОЮ!
До зустрічі!!!!!!!!!!!!!!

2 коментарі:

  1. Вікаю, Вас Оксано, із завершенням навчання та початком нового етапу у Вашому професійному житті.Ви дуже багато навчились, зробили вдалий проект! У Вас є розуміння програми та нових методичних підходів. Гарних Вам учнів та нових проектів! У Вас високий потенціал! Розвивайте його і надалі!

    ВідповістиВидалити
  2. Дякую Вам, Ольго Василівно, за добрі слова та настанови, гарних Вам, вдячних та розумних курсантів!:* Щастя, успіхів у житті та роботі!

    ВідповістиВидалити